Contact

Klop Innovations

Smart solutions & Power tools

Klop Innovations
Hermesweg 11A
4051 BV Ochten
The Netherlands

  • +31 (0)85 902 00 00
  • +31 (0)85 902 00 01
  • +31 (0)6 51 14 85 58
  • info@klopinnovations.com
  • KvK: 32.11.82.65
  • BTW: NL8170.46.501.B01

Download de catalogus of vraag een demo aan:

Download de vernieuwde 2016 Catalogus:

cover

Bij Klop Innovations geloven wij dat innovatieve gereedschappen in de bouw de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en hun gezondheid beschermen.
Wie onze producten van de merken AirBo of Arbortech gebruikt, werkt sneller, veiliger, gezonder en efficiënter.
Cijfers wijzen uit dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat. En minder overlast voor opdrachtgever en bewoners geeft ook nog eens voorsprong op de concurrentie.

Klop Innovations levert al sinds 2006 gereedschappen die de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en zijn gezondheid beschermen. Wie onze producten gebruikt, werkt veilig, gezond, efficiënt en duurzaam. Cijfers wijzen uit dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat. En minder overlast voor opdrachtgever en bewoners, geeft ook nog eens voorsprong op de concurrentie.
AirBo en Arbortech zijn merken van Klop Innovations B.V. die met hun innovaties bijdragen aan gezondere werkomstandigheden.

Het team achter Klop Innovations:

Wim houdt zich binnen de organisatie bezig met interne projecten zoals bijvoorbeeld websitebeheer.

Wim – Office medewerker

Dolf draagt zorg voor de verkoop en demonstratie van onze producten. Weet als geen ander de vertaalslag te kunnen maken van praktijk naar product.

Dolf – Accountmanager

Arent is bij ons werkzaam in de binnendienst. Naast telefonische verkoop stuurt hij het magazijn aan.

Arent – Binnendienst

Algemene leiding waarbij Henk een voorkeur heeft voor het rondlopen op de werkvloer om samen met gebruikers simpele, creatieve en vooral praktische oplossingen te vinden.

Henk – Eigenaar

Greta is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor en de financiële administratie.

Greta – Binnendienst

Bij Klop Innovations houden wij ons sinds 2006 bezig met het hele proces:

We geven advies over minder belastend werken, ontwikkelen innovatieve producten en helpen bij stofbeheersing, zodat onze klanten gezond en efficiënt kunnen werken. Dat deze aanpak werkt blijkt uit de goede referenties die wij de afgelopen jaren opbouwden en uit de diverse prijzen en onderscheidingen die we hebben ontvangen.
Door goed te luisteren naar de gebruiker weten wij als geen ander wat er speelt op de werkvloer. Wij vertalen dit in samenwerking met diverse marktpartijen en kenniscentra naar producten die voldoen aan de strengste, wettelijke normeringen. Dit bleek een zeer waardevol traject te zijn: van elkaar leren, samenwerken en zo tot gezonde innovaties komen die gedragen worden in de praktijk.